Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ + PRINTABLES

Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι η σωστή οργάνωση του χρόνου μας μέσα στην ημέρα και ο σωστός προγραμματισμός, μας εξοικονομεί χρόνο για τον εαυτό μας και μας αποφορτίζει από το επιπλέον άγχος.Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής έχουν κάνει τους περισσότερους από εμάς να τρέχουμε σαν τη... Μαίρη Παναγιωταρά, γεμίζοντας μας με άγχος για να προλάβουμε τις δεκάδες καθημερινές ενέργειες που πρέπει να γίνουν, τόσο στον χώρο της δουλειάς, όσο και στις ανάγκες του σπιτιού και τις προσωπικές προτεραιότητες που θέτουμε.Αν νιώθετε ότι δεν σας φτάνουν οι 24 ώρες της ημέρας για να κάνετε αυτά που πρέπει και αυτά που θέλετε, δεν είστε οι μόνοι.

Είστε πραγματικά αποφασισμένοι να εξοικονομήσετε κάποιες ώρες παραπάνω την ημέρα?Προσωπικά, μπορώ να σας βεβαιώσω ότι ο σωστός προγραμματισμός όχι μόνο θα σας βοηθήσει με τη διαχείριση του χρόνου σας και στο να μειώσετε το άγχος σας, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρήματα επίσης.
 λοι μας δεν θέλουμε περισσότερη βοήθεια σε αυτούς τους τομείς;
Όσο απασχολημένη και να είμαι, προσπαθώ να βρω περίπου μια ώρα την Κυριακή το απόγευμα για να προετοιμαστώ για την επόμενη εβδομάδα.
Ελέγχω το ημερολόγιο μου για ραντεβού.
Κάνω λίστα με αυτά που πρέπει να κάνω "TO DO LIST"

Σημειώνω ένα σχέδιο για τα γεύματα της οικογένειας.
 Φτιάχνω μια λίστα με ψώνια που θα χρειαστούν.
Ελέγχω την κατάψυξη και το ψυγείο για το τι υπάρχει.
Όταν δεν βρίσκω το χρόνο για να κάνω αυτά τα πράγματα την Κυριακή, νιώθω σαν να με κυνηγάνε όλοκληρο το υπόλοιπο της εβδομάδας. Ξέρετε το συναίσθημα αυτό;

Πλέον, υπάρχουν τόσα πολλά χαριτωμένα και ΔΩΡΕΑΝ printables σε απευθείας σύνδεση που το καθιστούν ευκολότερο από ποτέ να μείνετε οργανωμένοι. Εδώ είναι μια σύνοψη του μερικά από τα αγαπημένα μου:



Daily Pages


 
 



ΓΕΥΜΑΤΑ
 
ΓΕΥΜΑΤΑ



 
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
 
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ




BLOG PLANNER
 ....ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου