Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ

Έρχεται σιγά σιγά η ώρα να μαζέψουμε από τις ντουλάπες μας όλα όσα μας θυμίζουν το καλοκαίρι και να κατεβάσουμε από την αποθήκη τα χειμερινά.....Να δούμε τι από όλα αυτά θα κρατήσουμε, να αποφασίσουμε (επιτέλους) να δώσουμε όλα αυτά τα ρούχα που μαζεύουμε (με την ελπίδα ότι θα τα ξαναβάλουμε-επιστρέψει η "μόδα"-αδυνατίσουμε κλπ).
Τι πρέπει όμως να κάνουμε για να μη πελαγώσουμε, κουραστούμε και στο τέλος τα παρατήσουμε.?

Βήμα 1ο : Ώρα για εκκαθάριση...
Μη την φοβηθείτε, ειδικά εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος και αν δεν θέλετε να τα πετάξετε δωρίστε τα , πουλήστε τα, τροποποιήστε τα .

Βήμα 2ο : Κάντε χώρο...
Οι λεπτές κρεμάστρες ,τα διαχωριστικά για τα συρτάρια και τα ράφια,οι κρεμαστές θήκες τα κουτιά αποθήκευσης και όλα τα εξαρτήματα που θα βρείτε στην αγορά θα σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας και να τα βρίσκετε αμέσως και "ατσαλάκωτα".

Βήμα 3ο : Φτιάξτε κατηγορίες...
Τακτοποιήστε την ντουλάπα σας με διάφορες κατηγορίες πχ.ανα χρώμα , ανα είδος (παντελόνια, φούστες, μπλούζες, κλπ),για την δουλειά, πιο επίσημα κλπ....θα σας διευκολύνει απίστευτα.

Βήμα 4ο : Εκμεταλλευτείτε τον χώρο πίσω από την πόρτα
Ο χώρος πίσω από την πόρτα συνήθως μένει ανεκμετάλλευτος...και όμως με τα σωστά εξαρτήματα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε στο έπακρο.

Βήμα 5ο : Βάλτε ταμπέλες για να μη χανόσαστε
Στα ράφια , στα κουτιά αποθήκευσης, στα συρτάρια .....παντού. Θα σας βοηθήσουν από το άσκοπο ψάξιμο και θα είναι όλα σε τάξη.


Είτε πρόκειται για την ντουλάπα σας , την ντουλάπα των παιδιών σας , την ντουλάπα με τις πετσέτες και τα σεντόνια , μικρή , μεγάλη, στενή κλπ μια καλά οργανωμένη ντουλάπα θα σας λύσει τα χέρια , θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα ( αφού θα ξέρετε πάντα τι έχετε και που) και θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας.

!!!ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου